bolan Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich, Bogumił z okolic Strzelna na zeszłą gwiazdkę sprawiłem sobie prezent w postaci A4 b6 Avant:banan:, jak na razie jestem zadowolony z zakupu i pod ważeniem co potrafi to autko:wink: pozadrawiam
MrSylwek1981 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam! Mam na imię Sylwek, jestem z okolic Chełma, jeżdżę Audi A4 B6 już od 3 lat ,jestem bardzo zadowolony z tego auta.Pozdrawiam wszystkich !
Fiszer Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam Wszystkich gorąco ! Jestem Michał, po nicku nazwisko też już widać, całą przygodę i wiedzę motoryzacyjną mam opartą o auta z pod znaku błyskawicy powili czas przesiąść się na rodzinne kombi, i nie ukrywam że tylko marka z pod znaku 4 kółek spełnia moje oczekiwania. liczę na pomoc merytoryczną jak i techniczną ze strony forum więc jeszcze raz, pozdrawiam Wszystkich serdecznie
poooppp Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 witam mam 25 lat jestem z zawiercia stalem sie szczesliwym posiadaczem a4 1.9 tdi pd 115km avant quattro:D
Rekomendowane odpowiedzi