adamq Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxmarcin77 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników A4. Właśnie nabyłem A4 1.9 TDI z roku `96 i jeszcze jestem w trakcie rejestracji, ale bardzo mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj xxmarcin77 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamq Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek19 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich, od dwóch tygodni jestem posiadaczem Audi A4 1.8T. Za pomocą tego forum chcę poszerzyć swoja wiedzę na temat tego auta ale i również podzielić sie swoja wiedzą którą zdobedę w czasie użytkowania...... Pozdro dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witaj kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Od tygodnia jeżdżę Audi A4 Avant 2.5 TDI, kupiłem ją u naszych zachodnich sąsiadów za całkiem niezłe pieniądze. Pozostało mi jescze tylko, a raczej aż oclić, i zarejestrować i to w bardzo krótkim czasie ( i jak tu nie narzekać na obecną władzę ) Autko jest świetnie, wcześniej jeździłem Honda Civic ale dopiero terez zakochałem sie na poważnie Silnik ma moc 150 KM, może i by wystarczyło ale ja planuję małego chipa tak do 180 KM i 80 Nm momentu. To mi wystarczy. Mam jeszcze troche przy nim do zrobienia, niby detale ale denerwują, tak na marginesie znacie jakieś szroty w okolicach Wawy ? PzDr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badix Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Hello ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi