a4etka Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich A for-umowiczow.Znalazlam ta strone w internecie,szukajac wiadomosci o mojej a4,pieknej czerwonei 1,9TDi z 1999r.Mam juz problemik z navigacja plus,nie wiem jak uruchomic,auto jest z niemiec:wallbash: narka,a4etka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryhelium Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam Na forum trafiłem w trakcie szukania w necie wiadomości nt. Audi A4 Avant, gdyz taki mam zamiar zakupić. Mam nadzieje na znalezienie tu wielu przydatnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czołem! Miłego uzytkowania i pamietaj - - to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Cześć witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam ! napewno coś znajdziesz, forum to kopalnia wiedzy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter504 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Hmmm od czego by zacząć, wiatm wszystkich ;) ;) jestem nowy bo niedawno kupiłem audi:) co mogę powiedzieć, stałem się szczęśliwym posiadaczem auta o którym nawet nie myślałem- studiuję dopiero:) ale to nic:) w garażu mam a4 98, 1.9TDI 115koni, prawie pałne wyposażenie i nawet mi z nim dobrze:) i puki co i tak nawet co do dalszej przyszłości żadnych zmian auta nie planuje:) bo lepszego nie widzę:) to chyba tyle na początek o mnie:) pozdrawiam wszystkich :audi: :th: :a4fan: :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Dobry wybór :a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amiga Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A4 to jest to :> Nic dodac nic ujac :> Klasyczne ale piekne, luksusowe ale sportowe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ostre powitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianus Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Piter504 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy - lagodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 :quattro:Witam wlasnie kupilem A4 1.8T quatrro z pakietem S-line 150 Ps Idzie jak po szynach ale pali jak smok Pozdrawiam! Bizon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy avancika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi