keczu Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Kupiłem kilka dni temu A4 B7 1.8 T 163 km Avant Witam wszystkich
mariuszolek Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Cześć Wam! Do tej pory, nie najbardziej aktywnie, ale korzystałem z audiklubu. Brakuje mi tam jednak konkretnych informacji, dlatego dołączam do Was! B5 mam od marca tego roku, będę zatem pewnie jak na razie bardziej porad poszukującym niż je udzielającym, ale szybko się uczę
Lechuu 2.5 TDI Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 To już moja druga B5 co do której mam zacne plany dlatego dołączam do waszego klubu i mam nadzieje ze znajde tu takich samych świrusów na punkcie B5 jak Ja z którymi będę mógł podzielic się doświadczeniami czy spotkać na jakimś spocie, a mój plan to: -zglebic! -poszerzyć! -zchipowac! Pozdrawiam
GrzegorzBDG Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam wszystkich Obecnie BMW , ale poszukuję A4 b5 2.8 quattro sedan/avant w manualu Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi