Pikolo Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Na początek witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum. Swoją przygodę zaczynam z 97 Audi A4 2.8 Quattro Sedan i oczywiście tym form, które nieraz napewno rozwikła moje problemy.
adamq Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Siemanko!! Ale pisz bez CAPSa, bo strasznie się źle czyta :biggrin:
ponczek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Siema witam wszystkich mam na imie Kamil.Pochodze z Bartoszyc ale aktualnie mieszkam w High Wycombe.W koncu sie dorobilem i stac mnie bylo na kupno pieknego autka AUDI A4 1.8 V5.Bede probowal zachowywac sie ok zeby mnie nikt nie ochrzanial.Licze na mila wspolprace
marcin579 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 (B5) z 96r, 1.8. Tak jak wiekszosc osob tutaj przychodze po porady i wskazowki zeby zycie bylo jak najmniej skomplikowane :biggrin: Pozdrawiam
adamq Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Pytaj śmiało, co chcesz wiedzieć :biggrin: . Witamy nowego kolegę!
DarekG Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem a4 01 przychodzę na forum by poznać wasze opinie na interesujące mnie tematy. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi