Janusz Łachacz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam jestem ze Szczytna. posiadam Audi a4 c5 1,9 tdi 1999r. avant.
Marcin_2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cześć, jestem nowy i trochę jeszcze nieobyty z forum, gdybym na jakimś kroku użytkowania forum pomylił się proszę o wyrozumiałość Od 6,5 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 1,9 2001 rok Sedan Pozdrawiam
kabanos78 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cześć po kilkunastu latach bycia właścicielem różnych 80-tek Quattro i bez przyszedł czas na zmianę. Wybór padł na Avant-a, posiadam Audi od soboty. Jestem elektromechanikiem i pracuję w serwisie Volvo.
Arturinho1992 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Obecnie jestem w fazie poszukiwań swojego pierwszego auta, a mianowicie Audi A4 B6 w benzynie. Tu biorę pod uwagę 2 jednostki 1.8 turbo(150km), lub 2.0 (131km). Odrazu po zakupie chciałbym dostosować autko do swoich upodobań, dużo cennych informacji już znalazłem na tym forum, mam nadzieje ze i ja w przyszłości będę mógł podzielić się dobrą radą i komuś pomóc Pozdrawiam
Toskańczyk Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Oczywiście pakiet startowy, czyli Rozrząd Filtr oleju,powietrza,paliwa i kabinowy Olej silnikowy Jak masz jeszcze budżet to w skrzyni też nie zaszkodzi zmienić olej a jak masz jeszcze większy budżet to płyn hamulcowy i wspomagania, Warto na pewno podłączyć pod kompa i sprawdzić błędy, można rzucić okiem na klocki i tarcze i ogólnie sprawdzić zawias, tak na prawdę dużo rzeczy jest do sprawdzenia a wzystko zależy od funduszy, ja mam AFN i lałem motula xcessa 5w40 ale ty masz trochę inny silnik więc zapytaj się jeszcze kogoś
jankesik1995 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich jestem tu nowy posiadam audi a4 b5 1995 z motorem 1.8 wersja sedan
Rekomendowane odpowiedzi