mati1219 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam wszystkich szczęśliwych urzytkowników samochodu Audi mam nadzieje ze znajdę tu odpowiedzi na swoje pytania
misiek95 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, widzę, że kolega niedaleko mieszka (ja Tomisław). Trzeba będzie się kiedyś zgrać i się gdzieś spotkać jutro/ pojutrze raczej będę w osieczowie w Nowogrodźcu zresztą chwile też
Kamyk Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 cześć ziomal powodzenia i witamy w klubie . urzytkowników i wiesz, nie rób siary w pierwszym poście .....
Maszczu Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich szczęśliwych urzytkowników samochodu Audi mam nadzieje ze znajdę tu odpowiedzi na swoje pytania Jak nie znajdzesz odpowiedzi na wszytkie pytania to one znajda Ciebie PS Witamy Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Maszczyk
Iggy:) Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć, właśnie kupiłem A4 1.8T quattro, cieszę się że mogę dołączyć do Waszego grona.
Gość cwiara Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witamy na forum i zapraszam --> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5304-spoty-wroclawskie-sobota/
Magdalenah Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witamy na forum studiuj bo jest co
petrosdbz20 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć. Niedawno zakupiłem pierwsze autko i padło na A4 B5 z 97r. Normalnie zakochałem się w tej marce. W związku z tym, że jestem nowicjuszem, mam wiele pytań i wątpliwości, dlatego mam nadzieję, że nie zostanę tutaj potępiony za szukanie pewnych odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi