kkop Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Hej Jestem w trakcie poszukiwania A4 dla siebie, prawdopodobnie więc zadam na forum kilka pytań.
osa92 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Witam Mateusz z Pruszcza Gdańskiego się kłania.
gorg40 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Od 2 dni jestem właścicielem Audi a4 B8. Auto z końca 2011 roku avant, kolor czarny. Sprowadzony z Danii. Przed zakupem sprawdzony w serwisie audi w Wolicy pod Warszawą. Żadnych uwag co do stanu technicznego auta, w niedalekiej przyszłości do wymiany będą klocki i tarcze.Sprawdzono autentyczność wpisów w książce gwarancyjnej, wszystko się potwierdziło. Przebieg 160000 km. Koszt przeglądu 405zł, czas trwania ok 2 godzin. W tym czasie można pooglądać piękne auta i jeszcze piękniejsze asystentki od których aż się roi w salonie. Pozdrawiam wszystkich. Chciałem wrzucić kilka zdjęć ale jakoś nie doszedłem jak to się robi Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez gorg40
Rekomendowane odpowiedzi