szakal222 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 U mnie tez tak bylo. pomlem potencjometry silniczkow klap w spirycie .zrobilem nastawy fabryczne i chula.
dzik Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witaj kolego , co słychać w Nottingham? Ja tam chyba 4 lata z rzędu do pracy śmigałem na wakacje za studenciaka Pozdrówki Marcin
Bodekj Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 W marcu nabyłem A4 B5 1.9TDI. Autko już wiekowe i ja już nie młodzik ?. Mam nadzieję że dostarczy sporo frajdy z jazdy. To mój pierwszy diesel z turbiną. Pozdrawiam!
Marucha Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Po długoletniej fascynacji autami marki Mercedes-Benz w201/w124 przyszedł czas na kolejny etap i kolejną miłość do trochę odmiennej legendy , która równie zaskarbiła sobie moją sympatię nietuzinkowymi rozwiązaniami technicznymi oraz jakością produktu.
djmatti91 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam! Właśnie stałem się nabywcą A4 B5 1999r 1.9 TDI AVG To mój pierwszy VAG więc na początku potrzebuję kilka wskazówek Mam nadzieję że mi pomożecie. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi