mariusz-jagi Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Witaj Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Domel05 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Hejka wszystkim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
emzet Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Cześć wszystkim! Na forum konto mam od dawna, w międzyczasie zjeździłem kilka aut Do tej pory się nie udzielałem, ale teraz się to zmieni kupiłem A4 B6. Mam nadzieję, że będę zadowolony z auta Pozdrawiam! Edytowane 7 Lipca 2015 przez emzet
Gość Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 Witaj Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
pascalPL Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Część, Od kilku dni jestem posiadaczem (jeszcze nie wiem czy szczęśliwym) Audi A4 AVANT B5 1.8 B+G (ADR). Potrzebowałem rodzinnego autka, mniejszego niż dotychczasowe z ekonomicznym silnikiem na gaz. Kolega namówił mnie na Audi. W 3 dniu używania auta dzięki forum naprawiłem problem z "opadającą wskazówką stanu paliwa". Wydaje mi się, że znajdę tutaj wiele przydatnych informacji. Niestety nie znam się na mechanice i elektronice samochodowej, a wcześniejsze auta nie wymagały odemnie takich umiejętności. Tutaj czuje, że z VAGiem trzeba się zaprzyjaźnić i troszkę bardziej poznać co samochód szepcze pod maską... Mam nadzieję, że z czasem uda się trafić na Lubelski zlot i poznać innych użytkowników tej marki w okolicy. Zloty specyficznej marki, produkowanej przez naszego wschodniego sąsiada wspominam bardzo miło, zaawocowały one bardzo fajnymi kontaktami na lata. Może tutaj będzie podobnie . Jeszcze raz witam wszystkich. Robert. Edytowane 7 Lipca 2015 przez pascalPL
pawel212333 Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 witaj i zapraszamy na spot http://a4-klub.pl/index.php?/topic/76243-spociki-lubelskie-najblizszy-spot-niedziela-19072015r-godz1700-arena-lublin-parking-sektor-f/
Rekomendowane odpowiedzi