yogi1410 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Siemanko witam wszystkich uzytkownikow A4-rek
Krzysztof Zieliński Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Siemanko. Mam na imię Krzysiek, mieszkam pod Warszawą i mam 23 lata Od paru dni jestem w posiadaniu Audi A4 Avant B7 2005 r. z silnikiem 2.0TFSI 200KM. Moim poprzednim autem był Seat Leon TS 1.8T, którego sprzedałem z racji urodzenia mi się syna Jak widać VAG na razie mi pod pasował i chyba przy tym pozostanę do końca żywota Zloty, kreski, nocne jazdy są mi znane, więc jestem otwarty na propozycje SZEROKOŚCI! Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Krzysztof Zieliński
zdrojak Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam, Mam na imię Bartek i od ponad miesiaca jestem w posiadaniu auta A4 b6 Avant z silnikiem AVF z 2003 roku. Pozdrawiam serdecznie i życzę szerokiej drogi. Bartek
Juch4s Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam , co prawda konto jak i samochód mam już jakiś czas , ale tak wyszło że witam się dopiero teraz. Posiadam Audi a4 b6 quattro sprowadzone w 2009 ze Stanów i jestem zachwycony tym samochodem tym bardziej ,że przesiadłem się z japońca ( Mitsubishi Carisma 2000 ) , którego w gruncie rzeczy nie wspominam źle ,ale jest to zupełnie inna jakość Pozdrawiam
MarekSWD Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Cześć, Nazywam się Marek i jestem z okolic Wodzislawia, bo z Gorzyc. Jeżdżę A4 B6 w Cabrio... Temat na forum jest założony więc można zobaczyć Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi