Avic Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 WitamOd miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B6 130KM Avant. Jest to moje pierwsze Audi. Mam nadzieje, że znajdę tutaj wiele odpowiedzi na moje pytania Pozdrawiam
GregoryFx Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam, forum przeglądam od jakiegoś czasu, bo przymierzam się do zakupu samochodu właśnie tej marki. Nadszedł czas że trzeba się zarejestrować, bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje nurtujące pytanie. Choć oczywiście wiele odpowiedzi już znalazłem, co mnie bardzo cieszy Pozdrawiam.
Kozdrowski Jarosław Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Już długi czas się zbierałem by tu dołączyć ale jakoś nie było okazji ale teraz gdy rodzi się plan rozwoju mojej Audi to na pewno się przyda pomoc osób które się na tym znają. Jestem posiadaczem Audi a4 b5 1.8t B+G z 2000r. Na pewno będę miał kilka pytań odnośnie części wymian itd. Bardzo interesuje mnie wymiana radia(po lifcie) na navi . Jeszcze raz Witam i Pozdrawiam Zapomniałem dodać, że pochodzę z Gorzowa Wlkp. Edytowane 19 Lutego 2016 przez Kozdrowski Jarosław
MichałG Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam serdecznie:) Województwo Mazowieckie Audi S4 4,2 BBK 2003 rok
Gość Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam administrację, koderatorów oraz wszystkich użytkowników forum A4. Aktualnie jeżdżę A3 8P Sportback z 2007r. Jestem na etapie wyboru innego auta w tym pod uwagę biorę A4 B8. Edytowane 19 Lutego 2016 przez Gość
ryba12 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich jesstem nowym forumowiczem i posiadaczem AUDI a4 b6 1.9 tdi wierze ze znajde tu odpowiedzi na wiele pytan dotyczacych mojego auta
mateo_c1 Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Nazywam się Mateusz, mieszkam w okolicach Rzeszowa, a od niedawna jeżdżę A4 B6 3.0 V6. Na forum zaglądałem już wcześniej głównie jako gość, gdy majstrowałem przy brata B7, i bardzo często znajdywałem pomocne informacje. Mam nadzieję, że w miarę potrzeby uzyskam od Was pomoc, a jeśli tylko będę umiał, oczywiście również zobowiązuję się pomagać, bo przecież po to jest to forum! Pozdrawiam, Mateusz
Gość Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie na forum Audi A4. Od nie dawna jestem szcześliwym posiadaczem A4 B8 2.0 TDI/170 ps. Mam nadzieje,że bedzie mi służyć a w razie czego uzyskam tu potrzebne mi informacje. POZDRO!
opon4 Opublikowano 20 Lutego 2016 Opublikowano 20 Lutego 2016 Cześć Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b6 quattro 1.8t AVJ Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi