Mores36 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Szczesliwa posiadaczka Audi A4 Avant B5 po lifcie oczywiscie w automacie ? ze Szczecina
CK. Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 CZESC, SZUKAM DOBREGO MECHANIKA ZNAJĄCEGO SIĘ NA SAMOCHODACH AUDI A ZWŁASZCZA A4 B8 W KIELCACH LUB BLISKICH OKOLICACH..NIE CHCĘ ŻEBY SIĘ DOKTORYZOWAŁ TYLKO ŻEBY ZNAJĄC OBJAWY JAKIE SAMOCHÓD POKAZUJE WIEDZIAŁ CO MOŻE BYĆ ZEPSUTE!!!I JAK COŚ ROZKRĘCI TO ŻEBY WIEDZIAŁ JAK TO POPRAWNIE SKRECIC:) POMÓŻCIE JEŚLI KOGOŚ ZNACIE, NAPRAWIALIŚCIE COŚ DAJCIE NAMIARY!!
wrclaguna Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Tu sie tylko witamy Nie pisz z właczonym CAPS LOCK **** RegulaminProblemy zwiazne z autem pisz w odpowiednim DZIALE
Kon-Car Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Cześć. Jestem z okolic Dębicy Posiadam Audi A4 B8 S-line Sedan 2.0 TDI 2008r.
g508 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Siema;) Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi