jarek_kopy Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam jestem posiadaczem A6 C4 2,5 AEL i Golfa 5 którym jeździ żona, golfa czas zamienić na A4 B6
Piotr Chrobak Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam wszystkich mam problem z Audi A4 BPW z 2007 roku olej przedostaje sie do turbiny przez rurke splywu oleju turbo sprezarki po zapaleniu auta po kilku sekundach olej podnosi sie i wyplywa przez splyw ale jak odkreci sie korek wlewu oleju to olej splywa z powrotem do miski .Wymienilem uszczelki na pompo wtryskach trzy pokrywy zaworow ta ostatnia z jezdzacego auta w ktorym nic sie nie dzieje cisnienie sprezania 30 bar juz trace przytomnosc z tym autem moze ktos z was co pomoze z gory dziekuje
redoXe Opublikowano 21 Listopada 2016 Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, nazywam się Łukasz i pochodzę z okolic Katowic. W bieżącym miesiącu (a mianowicie w listopadzie 2016) zakupiłem swoją pierwszą Audiczkę Z forum jestem już dość dobrze zaznajomiony, dzięki temu, że w rodzinie posiadam 4 modele Audi, także staram się podtrzymywać tradycję i także się tutaj zarejestrowałem. Zostałem właścicielem Audi A4 B7 z 2007 roku. Silnik BRB 1.9TDI, po mapowaniu na 140KM i wycięciu DPFa. Pakiet raczej bogaty, aczkolwiek nie pełny. Z fajniejszych bajerów RNS-E, wielofunkcyjna kiera czteroramienna, podgrzewane siedzenia, szyby el. niestety tylko na przód. Ogólnie jestem zachwycony samochodem, a w podzięce już jutro zamierzam wymienić wszystkie filtry wraz z olejem Pozdrawiam wszystkich i życzę bezawaryjnej jazdy! Na koniec jeszcze zdjęcie mojej czarnulki Edytowane 21 Listopada 2016 przez redoXe
Kar El Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Dzień dobry, mam na imię Karol, założyłem konto tu na forum ponieważ rozglądam się za kolejnym autem (byłem posiadaczem hondy) i jestem nastawiony na Audi. to będzie moja pierwsza przygoda z marką i mam nadzieje że udana Szerokości
mtk Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam, niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 B5. Auto kupione jako drugie na dojazdy do pracy. 10 lat na innym forum, mam nadzieję że i u Was będzie miło pogaworzyć. Pozdrawiam - Mariusz
Patryk Szpek Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam, Jestem z województwa zachodniopomorskiego. Aktualnie posiadam Passata oraz Polo. Audi będzie następne
ForzaMaciej Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam wszystkich forumowiczów Mieszkam w Brzozowie woj. Podkarpackie. Obecnie posiadam Audi 80 b4 2,0 Abt oraz Audi a4 b5 1,9 TDI 90KM
Mateusz Zieliński Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam wszystkich nazywam sie Mateusz , pochodzę z Elbląga . Moje obecne auto to Audi A4 b5 1995 1.6
Piotr Zieliński Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witamy Witam wszystkich nazywam sie Mateusz , pochodzę z Elbląga . Moje obecne auto to Audi A4 b5 1995 1.6
Allwall Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Alex i jestem z Sopotu, posiadam audi a4 b5 2.8 Quattro, pozdrawiam
Iszbaal Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Czesc, Na imie mam Krzysztof. Jeżdżę audi A4 B6. Pozdrawiam
r3mik Opublikowano 22 Listopada 2016 Opublikowano 22 Listopada 2016 Witam wszystkich . Audi a4 b7 Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi