Zrazik Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam z okazji mego nowego nabytku A4 B8 allroad 2.0 CAGA Głównie siedzę w Am-carach, z racji tego jako dupowóz przeważnie (tu już europejski) Ford Dawno nie było mnie w grupie VAGa , zobaczymy na jak długo tu zagrzeję Chyba ostatnim Vagiem był Passek B6 R36 też z US ściągnięty... ale to były czasy gdy $ był po 2 złote, to se ne wrati...
gregory84 Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem a4 b6. Lubie sam pogrzebac przy swoim aucie wiec to forum to dobra skarbnica dla mnie. Pozdrawiam i zapraszam do romowy ;-)
gregory84 Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Dodam ze jestem juz po wymianie rozrzadu z pompa wody,oleju,plynu chlodzacego,plynu do wspomagania przy okazji sciagania pasa przedniego,wszystkich filtrow,swiec zaplonowych. dolozylem diody ambiente przy lusterku i wymiana mieszka dzwigni zmiany bieegow. wymiana dwoch zarnikow,i zakup dywanikow gumowych. teraz bede walczyl z turbo bo laduje 0,4 bara, poki co wiem ze zawor DV jest do wymiany (uszkodzona membrana)
LewyA4 Opublikowano 21 Lutego 2017 Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam wszystkich posiadaczy pojazdów Audi. Mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało
Surex Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Mateusz, pochodzę z okolic Wrocławia. Forum czytam od 5 lat i tez od tego czasu jestem posiadaczem audi b6.
volvo132 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Hej, Mam na imie Wojtek. Wczesniej juz zagladalem na forum z konta kuzyna, ale niestety zagubil login/haslo, wiec postanowilem zalozyc nowe konto.
Rekomendowane odpowiedzi