KRZQ Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Q5-ki, pozdrawiam.
ŁukaszS. Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczow. Od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 1.8T cabrio Quattro -pozdrawiam ? Edytowane 8 Lipca 2017 przez ŁukaszS.
Dearm Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam wszystkich po roku mozolnej pracy kupiłem moje wymarzone Audi A4 b6
Aro223 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich moje Audi to A4 b6 1.8T BEX
spoco_on Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Jako posiadacz od tygodnia auta w/w marki z przyjemnością dołączam do Drużyny Czterech Pierścieni. Edytowane 9 Lipca 2017 przez spoco_on
Sulfur Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich, ostatnio stałem się posiadaczem Władcy Pierścieni B6 ze śmieszkowym altem. Trochę mi się życiowo zbłądziło, bowiem uwielbiam japońce ale kto wie, może zostanę po niemieckiej stronie mocy (coby nie było, alt nie spali mi tyle oleju co vTEC w accordzie, nieważne jak będzie się starał ).
adelic Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich Spoiler .Moje pytanie dotyczy zawieszenia 1bl w audi s4 b8 2,0 CAHA.jak pracuje to zawieszenie?czy jest twarde?jaki ma przeswit?i jakie mozna kupic sprezyny zeby odpowiadaly temu zawieszeniu oczywiscie mam na mysli nie w ASO *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
DyniekTM Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich, mam Audiczkę A4 B5 1.9 TDI 110 KM, 2000 rok KOMBI. Dołączam do rodziny OOOO
Marcelek89 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Słowem wstępu... Po sprzedaży mojego pierwszego marzenia ( R1 rn12 ) stałem się posiadaczem kolejnego marzenia AUDI Autko które udało mi się ustrzelić to Audi A4 B8 Avant z wymarzonym benzynowym V6 pod maską :-D Pozdrawiam wszystkich Szerokości i przyczepności
pawlowski Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam! Audi A4 B8 Avant to świetne auto, sam miałem okazję nim jeździć jakiś czas. Życzę aby dobrze się jeździło!
Nerio Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Ot i dałem się namówić i zarazem poszedłem za głosem serca i jestem póki co średnio ucieszonym właścicielem kapryśnego ale za to ślicznego Audi
Marcos 11 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam. Spoiler Nie działa otwieranie szyby od kierowcy i prawy tył, sprawdziłem rozebralem i silniczekjest spalony. kupiłem inny sterownik z silnikiem rozni sie paroma cyframi zalozylem cały ten mechanizm i nie działają żadne szyby to zaloztlem spowrotem stary wziąłem silnik z tego co kupilem zmienilem i działają 2 a kierowcy nie i tyl prawy też nie Czyli sterownik działa... jak wiecie jakie są przyczyny jak to zrobić , to czekam na porady. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
maniu$ Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Od dłuższego czasu przeglądam to fajne forum, aż wreszcie zdecydowałem aby założyć konto!
Emce001 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Witam wszystkich Od niedawna posiadam audi a5 1.8 tfsi cabd
Kamil1997123 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Siemanko Wszystkim! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem mojej Niuńki, audi A4 B8 2.0 tdi quattro. Mam nadzieję , że pomożecie w razie potrzeby ! Pjona!
Rekomendowane odpowiedzi