takexlife Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć wszystkim, Na imię mam Łukasz i jestem z Bełchatowa [łódzkie] - posiadam audi A4 B6, które nabyłem z końcem poprzedniego roku Samochód sprawia dużo frajdy, ale mam świadomość, że może jeszcze więcej. Forum czytam od dłuższego czasu [dzięki informacją z forum udało się rozwiązać i naprawić kilka usterek, a nawet kupić "kilka gratów"] jednak nadszedł czas większych zmian w samochodzie - czyt. będę potrzebował waszej pomocy. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez takexlife
AdamWilk Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Hejka wita wszystkich kolejny w gronie miłośników A4 . Pzdr
Aligatorek96 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie
Grzegorz a4b6 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam Spoiler jakas osoba do pomocy w temacie odblokowanie pelnego fisu posiadam manetke z avanta pacjent a4b6 AVF 2003 rumia-gdynia okolice *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Proszę uzupełnić profil.
michaleczekw Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Siemka wszystkim, mam na imię Michał, jestem z Poniatowej (woj. Lubelskie). Tak się składa, że od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 99r, 1,8 T Quattro. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedź na nurtujące mnie pytania w związku z moim autkiem, sam także służę pomocą w miarę możliwości. Pozdro dla wszystkich Audi maniaków
Engineer Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Czołem klubowicze, od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 Avant, 1.9TDI, 130bhp z 2003 r. Fura w świetnym stanie, na liczniku tylko 71k mil (mieszkam w UK), silnik i skrzynia działają bez zarzutu, a karoseria jest zdrowa jak cycki 20latki. Z gadgetów to mam jakieś tam szyberdachy, czujniki z tyłu i przodu, a także zapasowe koło Niestety mam kilka drobnych bolączek, które mam nadzieję rozwiązać z waszą pomocą!
Dawidos% Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Witam wszystkich użytkowników tego forum
Wyciorex1984 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam i pozdrawiam wszystkich z forum Edytowane 18 Sierpnia 2017 przez Wyciorex1984
D_Marteen Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Cześć , jestem Marcin już troszkę czasu śledzę co się dzieje na forum i postanowiłem się wyłonić pochodzę ze Świętokrzyskiego, okolice Sandomierza, a mieszkam w DE obecnie. Posiadam Audi A4 B6 Avant 2004 AVF LZ5F, dzięki forum złapałem bakcyla na podrasowanie mojej furki, oglądając wasze świetne projekty:) Myślę że dzięki forum nawiążę nowe znajomości i forum pomoże w dalszym modzeniu z Audi Pozdrawiam Serdecznie Marcin.
Zyklone Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Siema! Dzień dobry! Dzisiaj po ponad pół roku poszukiwań stałem się mega szczęśliwym posiadaczem poszukiwanej od dawna ślicznotki, a mianowicie A4 b8 w avancie w kolorze Quartz Gray Metallic z rocznika 2008 z mega niskim i co najważniejsze autentycznym przebiegiem 101tyś km oraz dość bogatym wyposażeniem(ledy, bixenon, panoramiczny dach, elektryczna klapa bagażnika, parktronic przód + tył , czujniki zmierzchu, deszczu, prawdopodobnie MMI 2G(przyciski na środkowej konsoli + pokrętła bez joysticków i zmieniarka na 6 płytek + navi w bagażniku) i inne) w dosyć przystępnej jak na wyposażenie i rocznik cenie. Sukcesywnie planuję kilka rzeczy wymienić, tak aby samochód jeszcze bardziej cieszył oko i sprawiał frajdę z jazdy nim. Po pierwszych przejażdżkach jestem w szoku jak wygodny jest to samochód i jak dobrze się prezentuje. Jak trochę ochłonę z emocji to wrzucę jakieś zdjęcia w odpowiednim dziale żeby się pochwalić. Samochód ten dla mnie ma służyć głównie jako środek transportu na weekendowe wypady i sprawiać radość z bezcelowej jazdy nocą, na co dzień jeżdżę służbowym stąd też wybór padł na silnik benzynowy, docelowo szukałem 2.0TFSI 211KM, ale ostatecznie 1.8TFSI 160KM z Multitroniciem daje całkiem radę(w planie jakiś chip i lekkie mody na 200+) Pozdrawiam serdecznie.
Kamiś Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Powitać Kolegę ;-)Frajda z jazdy jest w każdej audicy [emoji106] Niech służy I cieszy!PozdrooWysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi