Cuber Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witaj Na forum ps. uzupełnij profil
AudiA4uk Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Siema Skąd z UK? Sent from my MI 5 using Tapatalk
pwr_quattro Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich pasjonatów czterech pierścieni Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez pwr_quattro
czester5232 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Witam wszystkich użytkowników.Mam nadzieję,że na forum znajdę wiele ciekawych informacji.
Grzesp2 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Spoiler Serdecznie wszystkich witam Jestem można powiedzieć w trakcie zakupu. Spoiler W sobotę muszę zadecydować i dokonać zakupu a mam dwie zupełnie rożne opcje: 1. Audi A4 B7 Rok produkcji 2007 Przebieg 214 000 km Pojemność skokowa 2 700 cm3 Moc 190 KM Rodzaj paliwa Diesel Skrzynia biegów Automat Tiptronic Wyposażenie ABS Elektryczne szyby przednie Poduszka powietrzna kierowcy Wspomaganie kierownicy ASR (kontrola trakcji) Czujniki parkowania tylne Gniazdo AUX Isofix Komputer pokładowy Ogranicznik prędkości Podgrzewane tylne siedzenia Relingi dachowe Tempomat aktywny CD Elektrycznie ustawiane lusterka Poduszka powietrzna pasażera Alarm Czujnik deszczu Elektryczne szyby tylne Gniazdo SD Klimatyzacja automatyczna Kurtyny powietrzne Podgrzewana przednia szyba Poduszki boczne przednie Tapicerka welurowa Wielofunkcyjna kierownica Centralny zamek Immobilizer Radio fabryczne Alufelgi Czujnik zmierzchu ESP (stabilizacja toru jazdy) Gniazdo USB Klimatyzacja dwustrefowa Nawigacja GPS Podgrzewane lusterka boczne Przyciemniane szyby Tempomat Zmieniarka CD 2. Citroen C5 X7 Rok produkcji 2010 Przebieg 169 516 km Pojemność skokowa 2 000 cm3 Moc 163 KM Rodzaj paliwa Diesel Skrzynia biegów Automat Wyposażenie ABS Elektryczne szyby przednie Poduszka powietrzna kierowcy Wspomaganie kierownicy ASR (kontrola trakcji) Bluetooth Czujniki parkowania przednie Elektrochromatyczne lusterka boczne Elektrycznie ustawiane fotele Gniazdo SD Klimatyzacja automatyczna Kurtyny powietrzne Odtwarzacz DVD Poduszka powietrzna chroniąca kolana Przyciemniane szyby Światła do jazdy dziennej Tapicerka skórzana Wielofunkcyjna kierownica CD Elektrycznie ustawiane lusterka Poduszka powietrzna pasażera Alarm Asystent parkowania Czujnik deszczu Czujniki parkowania tylne Elektrochromatyczne lusterko wsteczne ESP (stabilizacja toru jazdy) Gniazdo USB Klimatyzacja dwustrefowa MP3 Podgrzewane lusterka boczne Poduszki boczne przednie Regulowane zawieszenie Światła przeciwmgielne Tempomat Zmieniarka CD Centralny zamek Immobilizer Radio fabryczne Alufelgi Asystent pasa ruchu Czujnik zmierzchu Dach panoramiczny Elektryczne szyby tylne Gniazdo AUX Isofix Komputer pokładowy Nawigacja GPS Podgrzewane przednie siedzenia Poduszki boczne tylne Relingi dachowe Światła Xenonowe Tuner TV Audi już sprawdziłem, ma potwierdzony przebieg i historię serwisową a kolega ją wczoraj oglądał. Oryginalny lakier, wzorowo utrzymane wnętrze. Brak lakierowanych ponownie elementów a silnik cichy i bez wycieków. C5 jest w trakcie kontroli. Oba to automaty, oba diesle i kombi. C5 jest w full wersji z hydro, led itd. Audi jest ... niemieckie ;-) *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi