kupon_12 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jestem posiadaczem Audi A4 B8 2.0 TDI, jest to pierwsze moje Audi
Mareckid Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Cześć. Od 2 dni jestem nowym właścicielem B7 avant 1.8T. Witam, wszystkich :).
CarlosSantana Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witam wszystkich Spoiler , mam taki mały problem. Któregoś razu zajechałem na Orlen,ładnie zatankowałem,zapłaciłem,wsiadam do fury a tu nic. Nie było masy ,już zrobione od tego czasu działy sie różne rzeczy. Silnik odpalał za 5-6 razem . któregoś razu podłączyłem go pod VAGa , wyskoczyły mi błędy:niskie napięcie na przepływce,niskie napięcie na sondzie lambda, uszkodzony zaworek odprowadzania par ze zbiorbnika paliwa, uszkodzony sterownik imobilizera. Zrobiłem już że odpala za pierwszym ,kostka od sterownika ecu i abs czy coś w tym stylu wyczyściłem i śmiga ale skusiłem sie zrobić bloki pomiarowe : sonda lambda milczy ,przepływka milczy, sprawdziłem zasilanie, do przepływki do lambdy do zaworka odpowietrzania par paliwa nie dochodzi prąd sprawdziłem kable sterownik silnika i nic nie wskurałem. prosze o pomoc!!!!!!!!! dodam jeszcze że jak jest zimno to nie ma siły ruszyć!!!!!! *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Sylasek Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Siema. Chciałem się ładnie przywitać. Od tygodnia jestem posiadaczem a4 b5 sedan
Synek_LSW Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Witam. Zawitałem na te forum ponieważ zakupiłem strzałę... :3. Więc jeszcze raz Siema!!!!!! PIONA !!!!
Korba1994 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Woj. Małopolskie Pow. Tarnów Gmina. Ciężkowice Wieś. Jastrzębia Samochód a4 b6 awant bex Quattro na razie seria
souyogi Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Ahoj! Ogromnie się cieszę, że stałem się posiadaczem A4 z 2003 roku, kod silnika ASN. Pochodzę ze śląska; aktualnie studiuje w Opolu- to między tymi miastami najczęściej będę się poruszać. święta niedługo także wesołych dla każdego
HatefulEvil Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Żeby tak zmuszać ludzi do googlania, co to za silnik. Jakby to jeszcze 1.8 albo 1.9 było to jeszcze bym to zrozumiał, bo te zapewne bardziej znane po kodach i profil byś uzupełnił. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez HatefulEvil
karpiu44 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Woj. Pomorskie Miasto: Gdańsk Samochód A6 C5 Avant 1.9 PD AJM
domel0408 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Woj. Mazowieckie Samochód A4 B5 1.6 sedan, PB+LPG Pozdro for all
Kris de Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam. Jestem posiadaczem swojej pierwszej audi. Spoiler Niestety wszystko mam w języku niemieckim. Czy ktoś posiada istrukcje użytkowania po polsku. Pytanie drugie. Gdzie we wrocku moge grać polskie menu? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
piotr54k Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam. Mam na imie Piotr, jestem z okolic Tarnowa. Jeżdżę Audi A4 B6 z 2002 roku z silnikiem 2.0 Alt + lpg.
Przemek_25 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów Spoiler mam problem z moja audi a4 b7 s-line 2005 taki że nie ma mocy kopci na bialo i ciężko odpala czego to może być wina? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
p_riders Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam mam na imię Kamil. A4 B7 1.6 benzyna. W sumie auto żony, ale od lat grzebie przy Audi?
Krystian Karp Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Cześć wszystkim. Spoiler Mam pytanie. Zmieniałem wlasnie klape w moim audi a4 b5 kombi 1997rok , i mam pewien problem. Kupiłem klape z 1998 i zwrócilem uwage że mocowanie zamka jest inne tzn w mojej starej klapie mocowanie zamka jest głebiej i sruby do mocowania zamka sa cieńsze. Obie klapy są przedliftowe tylko możecie mi wyjaśnić o co tu chodzi ? Były dwa rodzaje zamka czy jak ? Bardzo proszę o odpowiedż *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Misiek2608 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Witam wszystkich miło mi tu być, powodzenia;)
Kacperski1 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów ??
Rekomendowane odpowiedzi