Hugo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Samuraj1977 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam wszystkich niedługo stanę się posiadaczem Audi a4 b8 2012 r. 2.0d zarejestrowałem się wcześniej aby zasięgnąć więcej informacji o tym modelu oraz posłuchać dobrych rad użytkowników tego samochodu.
Hugo Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dinex Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cześć wszystkim:) stałem się posiadaczem audi a4 b7 1.9TDI. Wpadłem na forum dowiedzieć się ciekawostek na temat auta. Miło mi że mogę razem z wami cieszyć się czterema pierścieniami Pozdrawiam wszystkich.
Hugo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PatrykxD150 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Siemka wszystkim , jestem posiadaczem audi a4 b5 1.9 tdi od dwóch lat i nie wiem czemu tu wcześniej nie zajrzałem Aktualnie zbieram graty na silnik , żeby się to w końcu jakoś odpychało Pozdrowionka dla wszystkich
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Żywy3021 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam wszystkich miłośników Audi, jestem tu nowy i chciał bym przywitać się z wami wszystkimi no i przede wszystkim łączyć pasję do tej marki i czerpać fachową wiedzę którą posiadacie
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Leon123 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Chciałbym się przywitać, ponieważ jestem nowy na forum, ale posty czytam już od dłuższego czasu. Forum było mi już bardzo pomocne przy kilku pracach przy aucie. Mam nadzieje, że dzięki wam bd mógł pogłębić wiedzę na temat auta i rozwiązać wiele problemów. Pozdrawiam.
Gurbaj01 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Dzień dobry w tym pięknym dniu na forum ? Dziekuje że mogłem dołączyć do takiego wspaniałego grona jak Wy Panowie. Będę czerpał inspiracje oraz jesli to mozliwe zadawał pytania co do mojej Ady ? 1.9 TDI 130KM Grafit 6 skrzynia. Bez pakietu s-line Plany są co do modów, ale poki co ogarnięte zostały mini usterki poprzedniego właściciela tzw "pierdoły" ?
Stary_2009 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Miejscowość Strzegom Dolnośląskie Stary_2009 Auto A4 B8 Avant, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi