petrus Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam! Posiadam Audi A4 1.8 125 1998 dopiero od 2-uch tygodni więc nie wiem jeszcze zbyt wiele o tym autku, ale jestem pewien ze dzięki temu forum dowiem się czegoś więcej. Pozdrawiam wszystkich. Piotr (petrus) z Nuneaton Wielka Brytania
laicki Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Moje auto - A4 2,5 TDI z 1999roku, którym jak na razie cieszę się od 2,5 roku. To mój pierwszy traktor i mam nadzieję nie ostatni. Posiadam znikomą wiedzę o jego zawiłościach technicznych i dużą ambicję, żeby był w jak najlepszym stanie ,pomimo przejechanych 215 000. Liczę na waszą pomoc.
Hauzer Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam. Podkarpacie rośnie w siłe :twisted:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witaj w klubie :twisted: :twisted:
malin2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Jestem Łukasz z Modlina Twierdzy Witam jestem nowym posiadaczem audi a4. Więc zaczne co mi nie działa; Nie działa mi predkosciomierz Nie działa mi ciepły nawiem (mam klime ktora działa) Wskażnik temperatury cieczy chłodzącej nie działa Multilock nie działa (myśle że to wina pilota) Jeżeli jest ktoś wstanie rzowiazac którys z tych problemów bede wdzieczny . Pozdrawiam .
malin2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam was chłopaki widze ze lubujecie sie w dieslach :biggrin: Ja narazie zacząłem od benzyny 1.8
preziosio Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam serdecznie wszystkich miłośników audi a4, w szczególności posiadaczy a4 avant 1.8 T. Na forum dotarłem szukając informacji o tym jak naprawić nie działający centralny zamek i musze przynzać , ze znalazłem mase wskazówek , chodź rozwiązały one tlyko część moich problemów , za co takze dziękuje:) Mam jeszcze jeden mały problem z moim zamkiem, rozkręciłem pompke i okazało się, ze łoaptki są połamane i poszukuje odpowiedzi na pytanie , czy można łopatki dopasować z pompki centralnego zamka innego modelu audi , np 80?
Gość MorgothDBMA Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witamy w klubie :twisted: :twisted:
woski Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 WItam wszystkich Ja osobiscie jestem zagorzalym fanem VW golfow, ale na forum zapisalem sie , aby poczytac conieco o nowym nabytku rodzicow A4 2.5 tdi Pewnie niedlugo przejme po nich autko
Rekomendowane odpowiedzi