pet3r Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witamy na forum. PS to moj pierwszy post z komorki, nawet w pociagu ciezko mi bez forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiaQ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam serdecznie. Jestem nowy i szukam przyjaciół heheh Po co tu wlazłem ?!?! Hmmm... Auta jeszcze brak, tzn jest ale Opel Vectra B i od pewnego czasu cierpie na posiadania A4 B6. Były mysli o LAgunie II, Alfie 156 potem Passat B6...no i....w końcu Audi. Tak - też tak jak wy uważam że jest pikne:) I nie podlizuje się tu, tylko stwierdzam fakt. Jestem w trakcie poszukiwań za granicą "mojego marzenia". Interesuje mnie tlyko i wyłącznie model 2002 z silnikiem 1.9 TDI. Marzy mi się 130km ...no ale co zrobie jak znajdzie się jednak dobry stan ale AVB. Jak to co zrobie? Pewnie kupię Nie wiem tylko czy to nie za słaby silniczek na auta tej masy i wersję kombi no bo jasna rzecz że chciałbym, aby kolejne autko było mocniejsze o mojego 115 konnego opla w benzynie. Mam nadzieje że dobrzy ludzie uzależnienie od marki "4kółek" pomogą jak będzie trzeba.... Raz jeszcze Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witka udanego i szybkiego zakupu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilioo Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Od pół roku jestem posiadaczem A4 2.5 TDI Avant 2003 r. , póki co autko sprawuje się całkiem nieźle, no ale zawsze się coś człowiekowi przydarzy więc zaglądam na forum aby podzielić się swoimi spostrzeżeniami oraz poczytać jaki inni mają problemy i pomóc im je w miarę możliwości rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiaQ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 oj już pierwszy błąd. przepraszam bo w temacie miało być miasto więc [Wrocław] Ahoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witaj kolego miło by było gdybyś napisał jeszcze skąd jesteś bo Miejsce pobytu: MPzupełnie nic nie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Znajomy silnik, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cugar Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam i gratuluje najlepszego samochodu śwaita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba791 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam wszystkich sympatyków tej marki (najlepszej:). Od ok.roku jeżdże Audi A4 1.9 TDI (AFN) z 1998r. Wcześniej Audi 80 B4 2.0E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witamy i wpadaj na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Cześć witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Płońsk Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clif Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym dumnym Audi A4 1.9 TDI od Listopada 2006. Moja Czarna Perła ma automatyczną skrzynię biegów. Jezdzi pysznie. Pojawiają sie czasem jakieś drobne problemy jak teraz z klimatyzacją, oraz różne watpilwości i zapytania dot. działania tej maszyny. Dlatego też postawnowilem zapisac sie do klubu. Sam rownież chętnie podziele sie doswiadczeniem, choc jest ono niewielkie. Witam wszytstkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondyna4 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 witam kolego;) GÓRĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi