sfinks Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo1 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam, od jakiegos roku uzytkuje a4 avanta - piekna przygoda, choc czasem zdenerwuje.. w trasy super samochodzik, natomiast do pracy zdecydowanie a3 mojej kobietki.. super sztywne zwrotne - no i oba tdi - szkoda ze obie 90km pozdrawiam marex b5 a4 avant 1,9tdi 66kW '97 a3 1,9tdi 66kW '98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mięta Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Serwus! jestem Mieta z Gdańska. Zakochałam sie w Audikach! i pilnie poszukuje A4 dla siebie. Niestety nie mam szczecia. Liczę ze mi pomożecie bo szukam i szukam i wciąż znajduje kogoś kto proboje mi wcisnąć złom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 siemanko, witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Serwus. Witają dziwni i niezbyt kumaci :polew: To oczywiście żart. Zapraszamy na spoty warszawskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hej, obyś znalazł jak najszybicej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peli Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hejka, jestem Tomek z Wilgi posiadam od 8 m-cy i jestem bardzo zadowolony. Ostatnio jednak mialem z nią troszkę klopotów i szukając rozwiązania znalazłem to forum, które jest pradziwą kopalnią wiedzy o tym samochodzie Pozdrawiam wszystkich fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi