zegarmistrz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Wirtam wszystkich. NAzywam się Adam Zieliński. Jestem posiadaczem jak w moim opisie. Pozdrawiam.
micek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam A4-ke z pieknym motorkiem i zapraszam do tematu : Spoty Olsztynskie
argon Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jestem posiadaczem Audi A4 Avant 2.5 TDI z 1998r . Jest to moje już trzecie Audi,pierwszym było i dalej jest Audi 80,drugim Audi 4 1.6 sedan,no a teraz zostałem posiadaczem A4 Avant 2.5 TDI. Pozdrawiam wszystkich użytkowników A4.
Gość zdeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 no witam ziomka zapraszam do dzialu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5398.0.html
piolo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, kilka dni temu kupiłem Audi A4 Avant 1,9 TDI w Holandii i wpakowałem się na minę. Klima padnięta, szyba pęknieta, kierownica sportowa bez poduszki. Wszystko to widziałem ale kolega niby "fachowiec" mówił, żę to drobiazgi i zrobi się za kilkaset złotych wszystko. Na miejscu okazało się, klima 1200 złotych, szyba 400 a kierownica z poduszką 550. Dzisiaj pojawił się kolejny problem może mało istotny a może nie. Na liczniku dziennym kilometrów po uruchomieniu zamiast km pojawia się ln2. Da się to usunąc, ale po ponownym uruchomieniu sytuacja powraca. Nie wiem co się dzieje bo nie mam instrukcji obsługi nawet holenderskiej. Trochę za dużo tego płakania przy powitaniu, już kończę. Pozdrawiam.
schiller Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 witamy w klubie pytania zadajemy w innym dziale ale po tym jak uzyje sie opcji szukaj i mimo tego nie znajdziesz odpowiedzi. np jesli chodzi o In 2 to bylo juz setki razy. musisz udac sie na duza inspekcje.
ryssioo Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 witam! mam na imie pawel. od niedawna jestem posiadaczem czerownej a4 b5 1,9tdi 90ps. mam nadzieje ze dzieki forum uzyskam wiele cennych porad i wsakzowek. pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi