m@riucha Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam Wszystkich z deszczowej Stolicy Jeszcze nie mam swojego ale jestem na dobrej drodze aby go wreszcie mieć. Obecnie turlam się Miśkiem Carismą, lat 11. Jak na razie jeszcze się nie rozwalił na naszych drogach :oklaski:. Szukam autka już na tyle długo żeby uskładać kaske na wymarzone . Wcześniej rozglądałem się za Passatem 4-motion ale to co jest na rynku to woła o pomstę do nieba. Mam nadzieję że z A4 nie będzie tak....
Gość MorgothV8 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witamy, jak nie będziesz szukał "super okazji" to może coś sensownego się znajdzie
Pelex Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam i życze powodzenia w poszukiwaniu
schiller Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 ale wylewny jestes... witamy w klubie
wloter Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Rocznik 2000 i pomalu zaczynają się kłopoty
Collins Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Chrzanów Wita Fanów A4, od miesiąca jestem właścicielem A4 Avant 1.9 TDI Niestety jak to bywa miałem już małe problemy; - brak mocy, przyduszanie silnika z obłokami dymka - ale już zrobione, wystarczyło wymienić łącznik gumowy między plastikowym wężem a stalowym (chodzi o dolot powietrza do turbiny) - a teraz doszło - brak ogrzewania. Mam klimatronica, chłodzi ale nie grzeje ? może ktoś wie o co chodzi - szukam instrukcji, klimatyzacji lub całej obsługi A4
cayenne Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witaj Poszukaj na forum a znajdziesz to,czego szukasz. Jeśli nie ma to koledzy z pewnością pomogą
Rekomendowane odpowiedzi