prez25 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4, na forum trafiłem bo chcę się dowiedzieć czegoś więcej o tym autku. Pozdrawiam
3lancer Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Na imię mam Lukasz, od maja jestem posiadaczem b6 avant 2002r sprowadzonej z Włoch, obecnie śmigam nią po Szwecji. Narazie nie mam z nią problemów i cieszę się z tego powodu jednak mam nadzieję, że w razie czego mogę na was liczyć. Z góry dzieki!
Gość podsi Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 podsi=podsi1 komus trzeba to tlumaczyc :bicz: :bicz:
zielony04 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Cześć , od wakacji 2006r jestem posiadaczem B5 avant 1997r AFN 1.9 TDI. Narazie nie mam z nią problemów nie licząc walki z immobilajzerem, która skończyła się chip tuningiem Dzięki forum dowiedziałem dię dużo jednak teraz sam chciałem założyć temat i mam "problem" "nie mam takiej opcji" Mam nadzieję, że mogę na was liczyć. Z góry dzięki! Proszę o krótką i treściwą pomoc.
cayenne Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Serdecznie witamy kolegę z Wrocławia
spidzior Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam wszystkich userow i klubowiczow A4 klub. Moja przygoda z audi zaczela sie ok miesiac temu i mam nadzieje ze szybko sie nie skonczy... cokolwiek to znaczy
Rekomendowane odpowiedzi