audin1.8t Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Kupiłem pół roku temu Audi A4 S-Line 1.8t Quattro , i chciałbym zmierzyć osiągi na Hamowni ale mam problem ponieważ nie wiem gdzie i jak się mierzy osiągi aut z napędem 4x4......Pomóżcie plisss
Gość spedyt Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witamy Tak przy okazji to z którego Działoszyna jesteś?
Pikuś Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Dokladnie tu sie witamy, a nie zadajemy pytania. Powitac Juz odpowiedzialem na Twoje pytanie.
MBK Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Witam serdecznie tak wspaniałą i liczną społeczność użytkowników tego zacnego forum! (tak troszkę wazelinki na dzień dobry :> ) Piszę z Wysp, a konkretnie z Manchester. Wcześniej (jakiś rok temu) mieszkałem w Częstochowie. Mam 26 lat. Niedawno kupiłem sobie mojego pierwszego diesla: Audi A4 1.9 TDI z silnikiem 1Z. Jest to moje drugie Audi. Wcześniej bardzo cieszyłem się moim bardzo fajnym B2. Ale to było w Polsce... Nie ukrywam, że bardziej będę szukał dobrych rad niż ich udzielał.... Pozdrawiam!
Dzo-Dzo Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Szczołem[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2007, 20:16 _________________________________________________Szczołem
Rekomendowane odpowiedzi