flesher82 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich Jestem szcześliwym posiadaczem Audi A4 1,9 TDI 95 Pochodze z woj. Łodzkiego ale obecnie siedze w UK Pozdro dla wszystkich Michał
Duży Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 No witam! Udzielam się na forum passata. Google wskazało mi Wasze forum gdy szukałem wskazań bloków wartości mierzonych. No ale tak się pozabezpieczaliście, że musiałem się zarejestrować, żeby coś poczytać
brajan Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich. Mam zamiar przesiadać się z "B" na "A"udi i jestem na etapie poszukiwań. Znajdę to się pochwale pozdrawiam
MATIUS Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam mam na Mam na Imię Mateusz jestem z miasta z łódeczką w herbie. Jestem w trakcie poszukiwań audi a4 . pozdrawiam wszystkich forumowiczów
bodzio44 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Trzebinia /Witam ! Mam na imię Bogdan,posiadam AUDI A4 /1996/ z instalacją LPG,JAK NA TAKI ROCZNIK I TAKI PRZEBIEG SPRAWUJE SIĘ BARDZO DOBRZE.To na razie tyle!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH WŁAŚCICIELI CZTERECH KÓŁEK!
Rekomendowane odpowiedzi