Matti21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witajcie! Mam na imię Mateusz i mam 21 lat. Chcę kupić Audi A4 z 98 roku za 14,000 zł , wydaje mi się to korzystną ceną za Audi. Nie znam się za bardzo na autach i to będzie moje pierwsze auto. Bardzo proszę doświadczonych użytkowników o kilka informacji, a dokładniej o koszty ubezpieczenia Audi A4 z 98 roku, czy dużo pali? Bardzo proszę Was o kilka opinii. Jestem zielony na ten temat i jeśli ktoś chce napisać głupi komentarz, to niech sobie daruje. Pozdrawiam serdecznie!
KasiaM Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 :)hej wszystkim, piszę z Bielska-Białej, chciałam zapytać kiedy dokładnie jest zlot w Bukowinie:)i jak się trzeba zgłaszać?
Wihajster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 witam ziomalke i zapraszam na spociki w bielsku szczególy tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bielskabialej_i_okolic_sroda_godz_1800_parking_dolny_ch_sarni_stok-t8253.1950.html
paweloli Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam jestem uzytkownikiem Tdi z Gdańska:)
Kocky Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zapraszam we środę na parking pod Matarnią
Rekomendowane odpowiedzi