Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witaj serdecznie na forum Zapraszam na spoty wielkopolskie : http://www.a4-klub.pl/smf/wielkopolskie-b93.0/ [br /] *SPOTY POZNAŃSKIE*
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
Kris_72 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Jestem tu nowy i witam wszystkich klubowiczów Krzysiek
Psycholog Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam wszystkich pasjonatów oraz sympatyków A-czwórek Mam na imię Marcin, 29 lat. Obecnie jeżdżę 1.9 AVF Q avant. Chciałem kupić A6 ale dostanie Q z tym silnikiem graniczy z cudem. Wybrałem go ze względu na świetny stosunek dynamiki do ekonomii. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi