endriuu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 czołem! Miłego użytkowania i pamietaj, że to szlachetna marka :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artorro27 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witam artur z glasgow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areckid Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj na pokladzie artorro27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witamy i zapraszamy do czynnego użytkowania forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodya4Q Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Mam a4 b5 2.8 ahh Quattro, jestem nowy na forum. Znalazłem to Forum bo mam mały problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj i mam nadzieję, że znajdziesz rozwiązanie swojego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witamy Kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witamy Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberex Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam, trafiłem na to forum gdyż przymierzam sie do kupna audi, a forum wygląda na niezłe kompendium o a4 i nie tylko, dlatego z chęcią dołączę do Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam i powodzenia w poszukiwaniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witaj w Klubie Cieszymy się że tak postrzegasz nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajes81 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Witam wszystkich, jestem posiadaczem Audi A4 Avant roczniki 1998. Samochodzi jest wyposażony w silnik 1,9TDI 110km i ma sporo obinizone zawieszeni- nie wiem ile kiedys bede musial to sprawdzic ale przejazd przez polskie koleiny powoduje niekiedy przycierki. Jak kazdy borykam sie czasami z roznymi problemami i mysle ze wspolnie bedzie nam miło je rozwiazywać. Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 wlasnie kupilem swoje pierwsze A4, z powodu skromnego budżetu wybór padł na 1.9 TDI 90KM z 95roku, ale od czegos trzeba zacząć pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Siemano zniem silnik w profilu bo masz 90km a w profilu 75... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi