damiano Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Niedawno kupiłem mój pierwszy samochód, którym oczywiście jest Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony z wyboru. Mam nadzieje, że zostanie tak jak najdłużej
LUKSKYLOKER Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 niedawno kupilem swoje 3 autko!! tym razem audi a4 1,8 t wczesniej gustowałem w japońcach ale teraz wiem a !!!!!!!! japonce to poprostu szybkie pędzidla a turbo to sportowa limuzyna ..........
Cuber Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Gratki w takim razie za wybór i w dodatku Witamy w Klubie
adamq Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Siemka kolego!! Witamy następną uturbioną benzynkę
szymek666 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witajcie. Zmiana samochodu, no i oczywiście wybór pada na Audi. Tym razem jest to model B5 Avant, 1.9 Tdi, model po lifcie. Poprzedni B4 sedan. Jak narazie bez większych zastrzeżeń. Trzymajcie się. Szerokiej drogi i zero mandatów .
LUKSKYLOKER Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 no cześć!! jestem tu też nowy!! witam cię! i oby starszyzna była dla nas łaskawa!!
maroo Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich klubowiczów i serdecznie pozdrawiam jestem posiadaczem a4 Avant1.9tDI 96R i jak na razie bez zmartwien a dodam ze wczesniej mialem tez audika B4 Avant ojciec B4sedan i szwagie b4 sedan choc ta jedna jest z benzynka .Wiec tak jakby rodzinka audiolek jeszcze raz pozdrawiam
Norbi TDI Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam. Fajny kolorek bo taki jak mój Cyknij więcej fotek i do Moja A4 zapodaj
Manio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 jak zauważyłem jest już kilka osób z Olsztyna naszego kochanego (pozdrowienia z Jarot dla nich) . Autka jeszcze nie mam ale poluje, liczba źródeł rośnie mam nadzieje ze zakup A4 będzie ze wszech miar udany. Ogólnie wcześniej mało interesowałem sie autami, ale zakładam ze mnóstwo waszych postów przeczytam i mnóstwo z tego wyciągnę ... znaczy sie po naukę przyszedłem Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi