angela Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witamy Kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kimir Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Szanowne właścicielki i właściciele (obecni i przyszli) Audi Witam i pozdrawiam. Na forum trafiłem szukając autka dla siebie i rodzinki, po kilku próbach, testach, przymiarkach - z\stwierdziłem, że właśnie A4 (najlepiej Avant) będzie przez 2, 3 latka akurat dla mnie. Może i na dłużej Obecnie mam Peugota 306 - ale to już koniec francuzów .... Trafiłem na forum szukając informacji - mam nadzieję, że dzięki Wam, zakup i jazda OOOO będzie łatwiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Siema :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witamy na pokladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witamy i zapraszamy na spociki w W-wie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,45.0.html na pewno przed zakupem dowiesz się wiele ciekawych rzeczy i może unikniesz popełnienia jakiegoś błędu - naprawdę warto, bo sam tak zrobiłem przed zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemin Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witam wszystkich władców pierścieni :> Jestem z Radomia, ma 29 lat jeżdżę a4 rocznik 98 1,6 AHl (słaby) Na forum sprowadził mnie drobny problem techniczny z moją bryką. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam wszystkich. Autko to B5 1.8 ADR Avancik. Moze nie ma czym sie chwalic, ale ja je kocham ;-). Milego dnia zycze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barantk Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Serdecznie witam wszystkich klubowiczów .Mam nadzieje że to forum pomoże mi przy jakiś drobiazgach związanych z :a4fan:POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich. Mam na imię Marcin i niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 AVANT 1.9 TDI 110PS z 96 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witamy avancika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 siemka, wybieram sie Kamiennej Gory w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam serdecznie na forum mam nadzieje ze znajdziesz tutaj odpowiedzi na twoje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUNIAA4 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 i o to chodzi Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witamy pobliską Kamienną Górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiA4 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam wszystkich fanów i znawców Audi , Na forum trafiłem dzięki swojemu nowo zakupionemu autku (A4 Avant 1.9TDI AFN). Aktualnie mieszkam w zimnej Finlandii, wczesniej zamiszkiwałem Poznan. Jestem wielkim fanem motoryzacji już od młodych lat i jak moja żona mówi albo rozmawiam o silnikach albo... Dzięki waszemu forum dowiedziałem się wielu rzeczy dotyczących eksploatacji mojej :audi:A4 jak: - wymian oleju (aktualnie Mobile 1 5w-50); - amorki; etc. Na dzień dziesiejszy uważam, że autko jest super . Żadnych problemów, mało pali i dobrze idzie. Według hamowni autku fabrycznie dodano kilka (6ps i 15Nm). Pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam i pozdrawiam skandynawie, :th: PS: patrz moje miejsce pobytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi