Gość osetti Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
krandes Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witajcie. Obecnie posiadam VW passata ale wkrótce szykuje się zmiana ;-)
tomtom196 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 witam, jestem tomasz, mam 24 lata, niedawno kupiliśmy z żoną audi a4 z 2002 roku i mamy nadzieję że dzięki klubowi trochę się o tym autku dowiemy:D pozdrawiam wszystkich
Gość osetti Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Witam na forum miłośników Audi A4. Zachęcam do aktywnego uczestnictwa a także odwiedzenia działu "Zlociki i spociki". pozdrawiam
Parkiet Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Witajcie, Co prawda nie jestem użytkownikiem audi A4, a audi A3, nasze kluby (A3-club.net) już nie jednokrotnie się ze sobą spotykały, więc postanowiłem się tu zarejestrować - mam nadzieję, że nie zabiorę zbyt dużo miejsca Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi