Gość GRZE$IEK Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 witam wszystkich USER-ow jak i przedstawicieli a4klubu?? jak widać mam na imię Grzesiek mieszkam w okolicach Krakowa jeszcze nie posiadam samochodu marki AUDI ale planuję zakup dołączyłem do waszego klubu bo chce sie jak najwięcej dowiedzieć o tych samochodach!!! myślę ze pomożecie mi dokonać właściwego wyboru:DD:
NOoWY Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Siemka. Mam na imie Konrad... jestem z Łodzi, tu studiuje. Mykam czarną Alfą Romeo 156 po lekkim chip tuningu. Sorki za to, że się nie przywitałem na początku.
zarowka79 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam, więc o więcej nie pytam.
Voucher Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich użytkowników forum i serdecznie pozdrawiam . Planuje zakupic swoj pierwszy samochod i mam nadzieje ze pomozecie mi dokonac wyboru :biggrin: . Tomek
Gość elmer80 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Witam wszystkich! Mam na imię Arek mieszkam w Legnicy. Od paru lat jestem użytkownikiem Audi. Przygodę zaczynałem z C4 ABC '93. Teraz jest B4 AAH '92. Aktualnie poszukuję PB od 150 kucyków wzwyż i może z . Moje główne zainteresowania to rajdy :twisted: i blondynki pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi