Gość Uki Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam sredecznie wszystkich uzytkowników Audi i nie tylko. Obecnie jestem na etapie poczukiwania auta i chcialbym poznac opinie wlascicieli Audi. pzdr
pre_pl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 hej, widzę że więcej osób z tdiracing za audi zaczyna się rozglądać :-P
kamcio Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam , Kamil Mieszkam w Holandi, miasto Haarlem ( zaznaczam wiec ze jak cos w wolnych chwilach moge cos obejrzec tutaj jakby kogos ciekawilo ) bo holandia to kraj maly i mozna smigac w te i nazad ..... Chwilowo jestem w trakcie poszukiwania Audianki co postaram sie opisac w odpowiednim dziale... Obecnie jezdze traktorem od firmy Fiat G. Kropek cale 1.3 MJD .. ale czas na wlasne 4 kolka (OOOO) no to witam :] w Polsce jak jestem to glownie Belchatow (hometown)
Tadekgl Opublikowano 7 Grudnia 2007 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Witam wszystkich klubowiczów i audimaniaków Mam nadzieje że znajdę tu odpowiedzi na swoje pytania i będe mgł pomóc innym w rozwiązywaniu problemów.
hopkins_f Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Z przyjemnością chciałem przywitać się z sympatykami audi A4. Od niedawna jestem posiadaczem czarnej A4 Avant z 2000 roku 1.8T. Jak na razie jestem super zadowolony i oby tak dalej. Pozdrawiam i do usłyszenia
angela Opublikowano 8 Grudnia 2007 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witamy na forum.... Zapraszamy na spociki we wtorki do Wawy....
Rekomendowane odpowiedzi