wit.s Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Hejka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aramo Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam, mam na imie Aram, jestem posiadaczem slicznej a4 i jednocześnie nowym członkiem klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldekf Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam. Waldek z Jasła (podkarpackie). Jeszcze nie mam swojej A4-rki ale zaczynam intensywne poszukiwania. Puki co chciałem się przywitać i mam nadzieję zaglądać na to forum częściej już jako szczęśliwy posiadacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witaj w szeregach i zachęcam do korzystania z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smej Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Serdecznie witam wszystkich posiadaczy :th:!! Jeszcze nie mam swojego woziku, ale mam nadzieje, że niebawem się to zmieni!!! POZDRAWIAM maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damcio151 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Wszystkich !! Mam na imię Damian . Jestem z Koszalina i posiadam VW golfa 3 TDI silnik 1Z . Nie mam jeszcze Audi ale kto wie może kiedyś pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam wszytskich forumowiczow. Mam na imię Jacek i jestem szczesliwym posiadaczem A4 2.5 TDI Pochodze z Gorlic (woj. Małopolskie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxim Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam wszystkich maniaków jedynej słusznej marki :drool: Niedawmo zakupiłem A4 no i życie stało sie prostrze :> Tak więc ciesze się że mogłem dołączyc do zacnego grona klubu AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
On__33 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witamy!! Jestesmy firma motoryzacyjna ze Świętokrzyskiego. Pozdrawiamy wszystkich uzytkowników forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi