Gość rob Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markpo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam serdecznie. Marek - Malbork (A4 ADP 1,6 1995 rok granat metalik). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam kolejne ADP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_re_G Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam i pozdrawiam wszystkich fanów A4, którego właścicielem mam nadzieję zostać jak najszybciej. Grzesiek Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witamy w klubie i zapraszamy na spociki do OP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabianooo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Witam wszystkich milosnikow audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex A. Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Siemka witam wszystkich fanów Audi jestem właścicielem prawie nowego B 6 z 2004r. i pewnie będe potrzebował jakiś rad co do auta Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 witamy w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Szufla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecaj16 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam. Jacek - Głogów (A4 B5 1,8TAPU). Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 witamy właściciela turbobenzynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrog Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witajam kolejnego użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 cześć ! Założyłem konto ponieważ mam problem z moim samochodem. A4 b5 1,9tdi ale zabawie tu dłużej, ponieważ jest to bardzo ciekawe forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prometeusz86 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam wszytskich forumowiczów i posiadaczy samochodu audi. 17 GRUDNIA 07 zakupiłem audi z 95 roku silnikiem diesla 90konnym. Mam nadzieje, że bedziecie w stanie mi pomoc jesli zauważe jakies trudnosci z autem i bede chcial sie z tym podzielic z wami, ja tez bede starał sie w miare mozliwosci udzielac na forum choć silniki diesla są dla mnie nowością. pozdrawiam i życze szczesliwego nowego roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.F. Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czesć.Kazik ze Zgorzelca Mam prośbę.Nie wiem dlaczego niektóre modele A4/B5 roczniki 2000 z tyłu na klapie bagażnika mają znaczki określające markę (a4) i typ silnika (TDI 1,9) a niektóre tych znaczków nie mają. Gdyby ktoś mógł mi to wyjaśnić byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi