lukaszr Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Serwus Kolego z miasta wielkiej elektrowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Wszyscy witają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Hejka. '99 - rocznik mojego Helmuta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelm Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich, Jestem Paweł, Trójmiasto. Aktualnie studiuje na Politechnice. Niedawno zakupiłem Audi A4 1.6 (wcześniej miałem Forda), i tym zakupem się nie rozczarowałem. pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 No bo jak to mówią Ford to ... Serwus Kolego :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam kolejne 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Powitac Gdańsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cabson Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 raczej kolego w 97r nie bylo 115KM w 1.9TDI na PD sparawdz jaki naprawde masz silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek-A4 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam ponownie z tym, ze pod nowym nickiem Gienio --> Gienek-A4 U mnie po staremu, Auta nie zmienilem tak wiec ciagle moje srebrne A4 (b5) 1,9tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 hyhy, cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4TDI Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam wszystkich użytkowników Audi i nie tylko. Jezdze Audi od nie dawna i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Moj samochód posiada silnik 1,9 TDI 110km - kod AFN. Jest z roku 1999, granatowa i w sedania - tuz po liftingu. Ma na imię Darek, ale mój login jest A4TDI Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Siema i zapraszam na spota :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Serwus Kolego. ono - ja chciałem zaprosić na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert k Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 HEj! MAm na imie Robert, mieszkam w Krakowie. Od czerwca ciesze sie z posiadania A4 Avant 2002 z 130 konnym silniczkiem. Przesiadlem sie z VV PAssata 92' 1,9 Turbo diesel i jest czad. Forum A4 jest swietnie zorganizowana kopalnia wiedzy i chcialbym brac w nim udzial. Serdecznie podrawiam wszystkich forumowiczow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Serwus Kolego z Grodu Kraka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi