rawskas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry, nazywam sie Kasia, chciałam sie przywitać i dołączyć do klubu A4. Informacje o klubie dostałam od Mareckip! Pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 siemka :> zapraszamy na spociki warszawskie
starcode Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Od niedawna jestem posiadaczem A4 B7... i bokrykam się z problemem zmiany software'u w MMI + odpowiednich map na Polskę. Czy ktoś z Was, drodzy forumowicze, wie gdzie można załatwić zmianę softu w okolicach Wrocławia lub w samym Wrocławiu. Pozdrawiam
Dragon007 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Białystok. Witam wszystkich użytkowników aut z logiem czterech pierścieni. Nazywam się Andrzej, a posiadaczem A4 jestem od 4 lat. Korzystając z tego forum, chciałbym poszerzyć swoje wiadomości odnośnie posiadanego modelu, a zarazem dzielić sie własną wiedzą. Życzę wszystkim miłej korespondencji.
laska.jar Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam wszystkich. Niedawno nabyłem A4 B6 Avant ,pojawiły się pierwsze pytania .I tak znalazłem to forum. Zobaczymy jak dalej... na razie autko świetne! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi