Musashi Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy. poczytaj nt spotow i postaraj sie na nich bywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy do ekipy warszawskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriuss Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam. Jestem zupełnie zielony w temacie A4 - mam to cudo od 4 dni - tak więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj w klubie na forum znajdziesz duuuzo informacji nt audi A4 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj a odwiedzajac spota dowiesz sie wszystkiego w praktyce. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy witamy zapraszamy na spoty lokalne :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Hej :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasss Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich. Pozdrawiam i mam nadzieje na wsppolprace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj , Jak byś mógł to uzupełnij sobie profil bo nic nie wiadomo co kto gdzie i jak...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czesc. dzialaj aktywnie na forum. i pochwal sie skad jestes i czym smigasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huku_A4_Avant Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich!! Klubowiczów Jestem z Hrubieszowa. Niedawno kupiłem sobie wymarzony samochód i mam kilka pytań na które mam nadzieje odpowiecie . Serdecznie witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy to czynnego udzielania sie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogerstargard Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Posiadam Audi A4 1,9TDI PD AJM 2000r. Jestem początkujący także liczę na Wasze informacje, uwagi itp. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witamy, milej zabawy z forum i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Powitać kolejnego nowego użytkownika forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maff Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich ! Posiadaczem audi nie jestem, ale nadchodzi czas na zmianę auta i audi ma bardzo mocną pozycję wśród ewentualnych przyszłych lokatorów mojego garażu Nawet pośród modeli audi ciężko mi się zdecydować na jakiś konkretny i liczę, że bazując na swojej wiedzy i doświadczeniu odpowiecie mi na wiele nurtujących mnie pytań i pomożecie wybrać najlepsze rozwiązanie Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy kolejnego Krakusa , chcesz wiedzieć wiecej i pooglądac furki na żywo? Zapraszamy na spota co Niedziele do galerii Kazimierz, wiecej info w temacie spociki krakowskie! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj w wielkiej rodzinie klubu A4 Zapraszamy na spoty w swoim regionie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi