Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Cześć Sebastian Witamy CIę na naszym forum! Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w nim. Spoty najbliżej Bełchatowa to jeśli się nie mylę w Łodzi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=82.0 - chłopaki napewno mile Cię powitają :th: pozdrawiam serdecznie osa
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Cześć Kamil witamy Cię na forum, zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na nim oraz czynnego zaangażowania w spoty, Twoje okoliczne to tutaj... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=79.0 ale zapraszamy na spoty w całej Polsce :th: pozdrawiam osa
lukasz75 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Oława witam wszystkich posiadaczy Audi. Mam na imię Łukasz i mam A4 B5 diesel 1998r.
Kubica86 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam wszystkich, mam na imie Tomek mam 22 lata, mieszkam w małej miejscowości niedaleko wrocławia, od 9 lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Auda A4 Avant 1.9 TDI 110 ps :>, jest to moje pierwsze własne autko i zamierzam nim dłuuuuuugo śmigać. Dla mnie to boska furka hehe, jak bym mugł to bym cały czas jeździł, ale nie można mieć wszystkiego . Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc.
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu klubu
Gość rob Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 witamy i zapraszamy do czynnego udziału w życiu klubu
Gość osetti Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Cześć Tomek, witamy Cię serdecznie na forum! Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w nim... Najbliżej na spociki będziesz miał tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=78.0 ale oczywiście zapraszamy na spoty w całej Polsce pozdr osa
Berni4 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 :hi: Witam serdecznie !!! Nabyłem właśnie moje rodzinne autko A4 B5 AVF i mam nadzieję, że przy pomocy szanownych kolegów dowiem sie jak o niego dbać.
dawidtdi Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Jestem posiadaczem Audi a4 Avant 1.9 tdi AVG 110 KM 1999r. , przebieg 151000 km. Samochód mam od miesiąca, jak narazie jestem z niego bardzo zadowolony, zobaczymy co przyszłość pokaże pozdrawiam!
mista_red Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam Wszystkich. Siedzę w Toruniu, ale zasadniczo jestem związany z Poznaniem. Niedawno przesiadłem się do Audi A4 B6 Avant 1,9 TDI AVF z 2004 roku.
artur323 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam wszystkich na forum. Jestem pod wrażeniem ilości informacji zgromadzonych przez użytkowników......... tak że będę często odwiedzał stronkę. Pozdrawiam wszystkich :>
Rekomendowane odpowiedzi