nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 hallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszloch Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam na imie Robert .Dzisiaj dowiedzialem sie z internetu o istnieniu takiego Klubu miłośników Audi A4.Sam jestem posiadaczem A4 1.9TDI Avant rok 2000 z której jestem zadowolony i myśle że nasza wspópraca w klubie bedzie sie ukladac pomyslnie.Jeszcze raz Witam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardek Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam na imię Ardashes (Ardek), poszadam Audi A4 B7 Avant 2007 S-Line, Silnki 2.0 TDI 170PS. Pozdrawiam Ardek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_P Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczów, Szukam informacji o Audi ponieważ noszę się z zamiarem kupna A4 TDI.Byłby to również mój pierwszy Diesel. Dlatego przeglądam różne internetowe skarbnice wiedzy i opinie stąd też moja obecność na tym (i innych forach). Na tą chwilę tylko czytam i porównuje ale kto wie może kiedyś czynnie będę brał udział w życiu Forum. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi