alvaro Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 siemasz ! witaj w naszym Klubie :th:
lukaszr Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
rav_lcj Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Jako stary dobry mongolski zwyczaj każe chciałbym siem przywitać. MIło ,że takie forum jest . Jestem z Pabianic i zasuwam audikiem od tygodnia . Mam małe pytanko : przy rejestracji jak wybierałem jaki silnik i jaka moc sa jeszcze trzy literki np. AFN or something like that - co to znaczy? pytania w innym dziale
Cuber Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witaj na forum AFN rodzaj silnika jaki masz
Berez Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 Tdi 110 KM. Mam nadzieje, panowie i panie że jeśli w przyszłości bede potrzebował pomocy to pomożecie. Pozdrawiam
slaweq Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witaj Zapraszam na Spoty organizowane w Twoim regionie :th:
demo84 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mam na imie Adam 24 lata moje autko to Audi A6 mam nadzieje ze znajde tutaj wiele ciekawych porad pozdrawiam
Brzezmin Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam wszystkich serdecznie! W niedalekiej przyszłości mam zamiar stać sie posiadaczem A4 b5 2.6 . Mam nadzieje, ze znajdę tu dużo ciekawych porad odnośnie tego modelu.Jak ktoś ma jakieś ciekawe info na ten temat proszę o kontakt. Pozdrawiam * uzupełnij profil - określ miasto [Musashi]
f16mysliwiec Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam serdecznie Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 Tdi 90 KM (1Z). 96r Mam nadzieje, panowie i panie że jeśli w przyszłości będę potrzebował pomocy to pomożecie. Pozdrawiam Wszystkich )
SerRoberto Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witam. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 [AWX], mam nadzieje iż mogę liczyć na wasza pomoc i przychylność POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH AUDIMANIAKÓW
wit.s Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A tam w przyszłości. Już dziś zapraszamy do wątku warszawskiego, tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskie_wtorek_godz1900_fort_wola_ul_polczynska-t45.0.html;msg353665#new I na spoty warszawskie :th:
Rekomendowane odpowiedzi