amirm Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, Jestem (jeszcze) posiadaczem Vectry C 1.8, ale właśnie rozglądam się za jakąś A-czwórką - zapewne z napędem "traktorowym". pzdr.
darki74 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam wszystkich. Mocno przymierzam się do zakupu A4(B6). Liczę na dużo przydatnych i praktycznych informacji na temat A4. -- Pozdrawiam darki74
Kaśka Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam i zapraszam na spoty warszawskie do Arkadii w każdy wtorek. Na pewno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy, które pomogą ci kupić auto. Szczegóły w wątku o spotach warszawskich.
Kaśka Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam i zapraszam na spoty warszawskie do Arkadii w każdy wtorek. na pewno dowiesz się wielu ciekawych rzeczy. szczegóły w wątku o spotach warszawskich.
siwsol Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam wszystkich Wlasnie w poniedzialek odbieram moja b6 1.9 tdi )))))
horni Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam Wszystkich! Jestem posiadaczem Leon 1,9TDI i będę rozpoczynał poszukiwania swojej B6 kombi
Rekomendowane odpowiedzi