djc1x Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Po przygodzie z VW Bora zaczynam poszukiwania ładnego Audi w czym mam nadzieje mi pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer11 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam wszystkich, mam na imię Kamil i jeżdżę Audi A4 z silnikiem diesla 1.9 110KM (rocznik 98) Pozdrawiam wszystkich fanów AUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalw Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 :> Cieszę się że mogę do Was dołączyć! Kupiłem 3 miesiące temu Audi A4 1.9 TDI 110KM Avant, z automatem. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Musiałem dokonać podstawowych napraw w tym rozrząd , przeguby , oleje, samochód sprawuje się super. Mam nadzieje że znajdę na forum ciekawe informacje Pozdrawiam michalw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molek86 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam wszystkich uzytkownikow a4 !! pozdrawiam i przy okazjii szczesliwego nowego roku !! *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottt Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Pozdrowienia z Konina od nowego uzytkownika *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek88 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam Wszystkich, jestem z okolic Łukowa. 2 tygodnie temu zakupiłem Audi a4 1,9 TDI 110KM 98r, Jak na razie jestem zadowolony. Mam nadzieję, że w razie potrzeby otrzymam pomoc z Waszej strony:) no i oczywiście mam zamiar zawitać na zlocie :> Pozdrawiam i życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi