Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi::good:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano

Witam wszystkich fanów Audi A4:) Mam na imię Łukasz i moja przygoda z motoryzacją dopiero się zaczyna. Wielkim fanem motoryzacji byłem już w dzieciństwie i przez lata dojrzewał we mnie duch motoryzacji. Jednak dopełnieniem moich marzeń i fantazji było zrobienie prawa jazdy. Przez lata wybierałem styl samochodu, który mi pasuje. Do czasu gdy trafiłem na Audi. Sylwetka, ergonomia, osiągi...po prostu ideał, majstersztyk motoryzacji. Tak też zacząłem poszukiwania nad Audi. Moje finanse pozwalają mi na A4 B5. Jestem aktualnie w trakcie kupna Audi A4 B5 Quattro 98' w bardzo bogatej wersji wyposażenia. Mam nadzieję, że stanę się jej posiadaczem. Jednakże muszę być bardzo cierpliwy. Ponieważ w sprawie tego samochodu trwa postępowanie spadkowe. Teraz może coś więcej o mnie. Chodzę do technikum elektronicznego, i planuję studia na Politechnice. Marzę o nowej A4 Allroad i o pracy jako redaktor motoryzacyjny ( jakbyście coś słyszeli to dajcie znać:) ). I to by było na tyle, tylko tyle teraz przychodzi mi do głowy. A więc pozdrawiam Wszystkich i życzę bezawaryjnego i bezproblemowego używania naszych Audiczek:):)

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano