Madas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 witam i zapraszam na spoty w Poznaniu :hi:
flyman7 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam wszystkich. Nadeszła w końcu chwila, kiedy rodzina się powiększa i zwykły Golf już nie wystarcza :> Dlatego nowym nabytkiem została Audi A4 Avant z 2005r. Ciesze się, ze istnieje forum dedykowane typowo A4, mam nadzieje, ze uzyskam tutaj sporo cennych informacjo oraz będę mógł się podzielić swoja wiedza (chociaż na te chwile wynosi ona 0 ) Pozdrawiam wszystkich Audimaniaków
zaq1984 Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 witam wszystkch na mie mam Łukasz jezdze audi a4 avant z 97 r 1,8 125 KM adr pozdraiam
Wlod Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Witam wszystkich Forumowiczów. W dziwny sposób stałem się posiadaczem Adi A4 Avant z serduchem 2,4 V6 Dlaczego dziwnym? Bo przesiadłem się metodą zamiany z autka napędzanego na cztery łapy z serduchem 5,2 V8. W temacie audi jestem totalnie zielony i cieszę się, ze istnieje forum dedykowane typowo A4 Mam nadzieje, że tutaj uzyskam sporo cennych informacj, oraz będę mógł się podzielić swoja wiedzą (chociaż niestety ale na tę chwilę jest znikoma ) No i zapomniałem dodać, że A4 jest w rodzinie od ubiegłego czwartku :;-):
GRazny Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 5,2 ... no to musi być mułowato teraz...
clinicar Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Cześć Wydarłem właśnie leciwe A4 z 1zetem i górą zaniedbań. Wierze ze pomożecie mi w doprawadzeniu tego sprzętu do ładu, za co z góry dziękuje. Wraz z postępem moich działań będę się dzielił doświadczeniami i pomagał jak tylko bede mogł. Witam i pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi