SHITERS Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Sie wszystko dosztukuje, a jesli nie to nawet mi to za bardzo nie przeszkadza, ze nie mam podlokietnika
sokal Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 No i za***iście Piękna sztuka! A podłokietnik spokojnie, znajdzie się Ja swojego przez 3 miesiące szukałem Pokaż jeszcze serducho
bediks Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Piękna ta zieleń wnętrza ale weź teraz znajdź tunel poliftowy np w tym kolorze albo łokieć właśnie , jak będziesz chciał np kubly fotele zamiast placków , co do przeróbek będzie ciężko A co do lakieru to w dobrej mieszalni odtworzą Ci ,zdejma próbki z auta i no problem
davidoff82 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Widać że bardzo zadbane, może być ori przebieg faktycznie. Jest tu gdzieś na forum udokumentowane 40kkm przebiegu więc są takie rodzynki Bardzo ładne autko choć mnie kolor wnętrza nie przekonuje...
SHITERS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 kubly nie nie, te fotele znakomicie trzymaja, sa nie wysiedziane, sztywne bardzo, trzymanie jest bardzo dobre. Wnetrze jest 'inne' i to czyni je ciekawym. Dla mnie bomba, czarnego juz mialem dosc Fotki tak jak mowilem, sa byle jakie i nie za bardzo ukazuja to co sie dzieje we wnetrzu
xdanielx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 No.... i git malina:thumbup1: witaj w klubie pięknych zieleńców "kaktus green" kolor taki jak u mnie, najpiękniejszy jest w słońcu czysty. Bezawaryjności życzę
SHITERS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie dziekuje. Wlasnie kolor, to jest ciekawa kwestia. Gdy ciemno - ciemny, gdy pochmurnie - ciemny, w swietle jarzeniowek - ciemny pod swiatlo, przy swietle jasny, slonce - jasniutki, ale mieni sie jak kameleon, z boku ciemny, na stronie na ktora pada slonce - jasny nigdy nie lubilem butelkowej zieleni, ale ten odcien zielonego przypadl mi do gustu. xdanielx jesli audi z podpisu jest twoja, to ladnie sie prezentuje na tych alu
xdanielx Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nom oczywiście moje zapraszam do mojego wątku:decayed: myślałem że masz takie same patrząc na zdjęcie w avatarze:wink:
robertjudi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ładne autko ,ale dla mnie tylko z zewnątrz,kolor wnętrza nie dla mnie lecz każdy lubi co innego.Bezawaryjności życzę
SHITERS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zrobie fotki w dzień, bez flasha, zobaczycie, ze kolor wnetrza jest zupelnie inny
eu4yaon Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 witamy kolejnego fanboya 1.6 Twoje autko to poezja, bez awaryjnej jazdy życze
SHITERS Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Znalazłem fotki z aukcji. Tak się prezentuje Doszły kolpaki na stalowki, czarne z logo audi, chinskie podrobki, ale je lubie, zdjalem je ze swojej starej 80tki
SHITERS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Moze kogos interesuje, dlaczego kupilem audi a4. Dlatego:
bediks Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mnie interesuje ile Ci sianka dali za stluczkie:wink:
SHITERS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 marne 3200zl i sprzedalem audi za 1100zl. W dupe prawie 4 kafle
PiterA4 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 nieszlo jej poskladac??tak ja pogielo??
SHITERS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 szlo, ale mi sie nie chcialo. nie chcialem jezdzic bitym autem. poskladalo 2 podluznice, silnik i skrzynie przesunelo i to co widac na zdjeciu
cacek89 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 przy takim uderzeniu juz pogielo podluznice? z jaka predkoscia przylozyles? moze juz wczesniej dostala strzala?
SHITERS Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 40 max, chociaz nie wiem nawet czy tyle bylo. Silnik przesunelo, bo keirowca dostawczego renault szybko jechal, ja wjechalemw niego i przesunelo wszystko na prawo. Poskladalo z tego powodu, ze trafilem dla renault w os, w najgorsza czesc auta w jaka mozna trafic ;d
Kwinto69 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Gratki i daj ci boże oby tak było z km bo nie jeden się łudzi że ma tyle co myśli:wink: Trafiają sie takie Moja obecnie ma 62500 i właśnie od kolegi toma chyba wezmę olejek do serduszka Co do podłokietnika dzisiaj nie wyobrażam sobie bez...
Rekomendowane odpowiedzi