gies0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Panowie jest na śląsku jakiś zakład w którym można pewnie zregenerować turbinę ?? pozdro
talib1990 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Turbotechnika imielin. 2 lata gw bez limitu km. Większość suszarek na miejscu maja na wymiane Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Biszczan Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Turbotechnika imielin. 2 lata gw bez limitu km. Większość suszarek na miejscu maja na wymianeWysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Również polecam. Oddawałem tam swoją suszarkę, ale skończyło się tylko na czyszczeniu elementów i wymiany uszczelnień. (Panowie dzwonili do mnie w ten sam dzień odnośnie stanu turbiny) Na drugi dzień miałem ją do odbioru Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
piotrrs11 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Znajdę jakiegoś dobrego gazownika we Wroc? Przydałaby mi się regulacja :> Pozdr:hi:
Warson Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Poszukuję Dobrego elektryka: Podłączenie pod kompa, sprawdzenie błędów, Naprawę autoalarmu, zamontowanie Pilota do centralnego zamka, wymiana FIS z 1/2 na Full, naprawa anteny i kilka innych. NA Terenie Sosnowca +25km. z góry dzięki.
Gibons Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zna ktoś jakiś dobry zakład gdzie wymienią turbinę ? Katowice Tychy okolice.
j3drula Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Auto Lekarz / Częstochowa, Ul. Sabinowska 85 (wjazd od Husarskiej) by zetOne
Litai Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Gdzie na slasku zajmuja sie automatami?
Gibons Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Potrzebuję jakiegoś ogarniętego mechanika od Audi VW konkretnie chodzi o zerknięcie na klapki kolektora przeczyszczenie itd byłem tutaj u mnie w okolicach ale powiedzieli mi że nigdy tego nie robili i widziałęm że nie chętnie chcieliby się za to zabrać masakra jakaś. wyczyściłbym kolektory te klapki EGR i ten nastawnik bo wali mi błędem od klapek.
Lubi Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Panowie szukam mechanika który jest w stanie sprawdzić ciśnienie na pompie wtryskowej, ewentualnie ją zregenerować, macie kogoś do polecenia ?
kaned84 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 potrzebuję kogoś, kto ogarnia wymiany liczników z mono na kolor w a4 b6 tdi i kogoś kto ogarnie wymianę licznika w a3 8p z "bez fis" na "fis dzięki z góry!
fox_tychy Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Osobiście polecam http://brocar.pl/ kompletny serwis a dodatkowo mają skład (zimowanie) opon.Fachowa miła obsługa pełna gwarancja na naprawę, jak trzeba potrafią dobrze doradzić. Przede wszystkim nie mają cen z kosmosu.
Malec Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Macie namiary na mechaniora z okolic Katowic który uszczelni pompę vp37, oczywiście w normalnych pieniądzach?
fox_tychy Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Grzegorz 606 438 266 u niego wymieniłem skrzynie biegów z automatycznej na manualną... Polecam tylko trzeba mieć swoje części Lokalizacja Bieruń woj. Śląskie
Miszka82 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 może by podwiesić ten temat bo baza się dobra robi a co chwilę ktoś zakłada wątek tego typu
Horneth Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 BoxCars zapraszamy na warsztat. Przeprowadzamy wszelkiego rodzaju naprawy mechaniczne , remonty silników , naprawy układów hamulcowych , wymiany rozrządów ( również wszelkiego rodzaju silniki napędzane łańcuchem ) naprawy układów wydechowych ( spawamy , naprawiamy , przerabiamy wydechy trudnodostępne ) przekładamy silniki ( często warsztaty nie chcą się tego podejmować ponieważ blokują sobie podnośniki a co za tym ucieka im zarobek... - my nie myślimy tego typu kategoriami... , diagnostyka VCDS , wulkanizacja , sprzęgła itp Specjalizujemy się w grupie VAG lecz inne marki nie są nam obce. Naprawiamy również auta dostawcze - max auta pokroju Renault Master - na więcej nie pozwalają nam rozmiary warsztatu. Ważną cechą naszej działalności jest możliwość odstawienia samochodu późnym popołudniem i odbiór auta tego samego dnia. Kilku klubowiczów serwisuje u nas swoje samochody i myślę że potwierdzą nasze zaangażowanie aby nasi klienci byli szczególnie zadowoleni. Zapraszamy.
Rekomendowane odpowiedzi